HEEREWAARDEN,
DORP TUSSEN DE RIVIEREN 

Wonen in alle vrijheid, midden in een natuurgebied aan de oevers en uiterwaarden tussen de Waal in het noorden en de Maas in het zuiden.

Dat kan in de woningen van ‘de Vrije Heeren’ in Heerewaarden. Heerewaarden midden in de natuur en toch centraal in Nederland. Door de fraaie landschappelijke ligging is het dorp het startpunt voor recreatieve tochten langs of op de rivieren en wateren en door de omliggende natuur.

Het dorp is omgeven door een prachtig natuurgebied waar gestruind, gerecreëerd, gewandeld, gevaren en gefietst kan worden. Op korte loopafstand bevinden zich vele strandjes en oevers om uit te waaien of tijdens warme zomers af te koelen. Door de ideale ligging aan de haven in een schitterend natuurgebied zijn er tal van sportieve en recreatieve mogelijkheden op en rond het water. De authentieke bebouwing met zijn beschermde dorpsgezichten maakt de woonbeleving compleet.

16 Woningen in ‘De Vrije Heeren’

De nieuwbouwwoningen verdelen zich in vier verschillende types. Kenmerkend voor alle woningen is de hoogwaardige beeld- kwaliteit en detailleringen van de gevels waarbij het zo is ontworpen dat elke woning een eigentijdse en unieke uitstraling heeft. Het individuele en herkenbare karakter wordt verder versterkt door de verschillende kleuren in de gevels.

Woningaanbod

Wonen in Heerewaarden,
Centraal en midden in de natuur!

Streep

Bijzondere ligging

Wonen in alle vrijheid, midden in de natuur tussen de Waal in het noorden en de Maas in het zuiden. Dat kan in de woningen van ‘De Vrije Heeren’ in Heerewaarden. Centraal gelegen in Nederland op korte afstand van Kerkdriel, Zaltbommel, Tiel, Nijmegen en ’s-Hertogenbosch.

Locatie

De woningen zijn duurzaam en zeer energiezuinig!

De woningen zijn natuurlijk All-electric. En daarmee ben je dus klaar voor de toekomst. Fijn dat naast zonnepanelen ook bewezen duurzame technieken en installaties zoals een warmtepomp worden toegepast in de woning. Daarnaast heeft de woning een zeer goed geïsoleerde en duurzame schil.

We hebben veel aandacht besteed aan de toepassing van duurzame en onderhoudsarme materialen in de woning, daardoor hoeft u bijvoorbeeld geen rekening te houden met toekomstig schilderwerk aan de kozijnen en geveldelen. Daarnaast is het mogelijk om extra zonnepanelen toe te voegen op het dak. Dit alles resulteert in een lage Energie Prestatie Coëfficiënt, Hoe lager dit cijfer hoe beter de energieprestatie en dus hoe lager je energierekening. Bijkomend voordeel is dat je financieringsmogelijkheden ruimer worden. Wie een energiezuinig huis koopt, krijgt rentekorting en daardoor kun je de woning weer gemakkelijker financieren.

De Vrije Heeren is duurzaam en energiezuinig!

Woningaanbod

INTERESSE?

MELD U AAN VIA ONS INSCHRIJFFORMULIER
OF NEEM CONTACT OP MET ONZE MAKELAAR

Aanmelden